Litt om meg

Litt om meg selv

Jeg er født sommeren 1961 på Fitjar på øya Stord. Vokste delvis opp på Kysthospitalet i Hagevik, men der hadde jeg det kjempebra. Hjemme var det meg, fire brødre og mye dyr og natur.


Den sommeren jeg ble 16 år hadde jeg min første jobb, på sardinfabrikken på Fitjar. Jeg trengte en jobb for å få penger til et år på Kongshaug folkehøgskole. Jobben var grei nok, men det stinka fisk av meg så jeg følte at alle katter fulgte etter meg hjem om kvelden.

Da jeg var 19 år fikk jeg jobb som budeie på Hardangervidda en sommer, før jeg flytta videre til østlandet. På østlandet fikk jeg jobb som praktikant hos en familie i Vestby, men først hadde jeg en kort praktikantjobb hos en tivolieier på Tåsen i Oslo. Mens jeg bodde i Vestby søkte jeg på postskolen i Oslo, og begynte der i januar 1981. Jeg jobba 6 år i posten i Oslo, så flytta jeg videre til Råde i Østfold.

Har et lite småbruk, men det er bare som hobby. Driver ellers med fotografering, spinning, diverse håndarbeide, eller drar på badeturer og kanoturer. Trives i, ved og på vann.


1. september 2003 måtte jeg bytte venstre hofte. Desember 2020 er høyre så utslitt at den også må byttes, men jeg tar det som oppussing av maskineriet. Jeg skal nok drive småbruk ei stund til.